Bybiehl Scarlett forgyldt armbånd med glassten og perler

Giv dit look et moderne tvist med det flotte Bybiehl Scarlett Forgyldt Armbånd med Glassten og Perler. Dette stilfulde armbånd er fremstillet af sterling sølv og er smykket med små fine glassten i grønne og røde farver samt 2 mm hvide ferskvandsperler. Armbåndet er 19 cm langt og kan kortes helt ind til 15,5 cm, hvilket gør det ideelt til enhver alder. Sammensæt det med andre smykker fra Bybiehl Scarlett for en feminin og moderne stil. Dette forgyldte armbånd giver dig det perfekte udtryk til enhver lejlighed.

DKK kr. 745,00
Bybiehl Scarlett forgyldt armbånd med glassten og perler
5
DKK kr. 745,00
Scarlett Bracelet Pastels GP
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ByBiehlEAN: 5712187234202 Varenummer (SKU): 1030501222856545 Kategori:

Bybiehl Scarlett forgyldt armbånd med glassten og perler

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bybiehl Scarlett forgyldt armbånd med glassten og perler bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Bybiehl Scarlett forgyldt armbånd med glassten og perler er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Bybiehl Scarlett forgyldt armbånd med glassten og perler får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Bybiehl Scarlett forgyldt armbånd med glassten og perler online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Bybiehl Scarlett forgyldt armbånd med glassten og perler uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Bybiehl Scarlett forgyldt armbånd med glassten og perler. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

ByBiehl

EAN

5712187234202