Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551L i sølv

Giv din stil et modern touch med dette stilfulde Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551L i sølv. Armbåndet er fremstillet af sterling sølv og er let justerbar fra 15-18,5 cm ved hjælp af skydelåsen. Det unikke vedhæng består af en samling kugler i forskellig størrelse, med let oxydering imellem, som giver et professionelt udtryk. Dette armbånd er det perfekte valg til enhver lejlighed, og er klar til at give et eksklusivt touch til enhver garderobe.

Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551L i sølv
5
Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd - 20001205
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg Jensen
EAN: 5713275232629
Varenummer (SKU): 1030500049426991 Kategori:

Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551L i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551L i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551L i sølv er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551L i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551L i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551L i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551L i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713275232629