Georg Jensen Offspring Link 1433E armlænke i 18 kt. guld

Smuk og klassisk Georg Jensen Offspring 1433E armlænke i 18 karats guld. Armbåndet er designet med små led og fås i to størrelser; Str. S/M 18 cm og Str. M/L 20 cm. Dette elegante armbånd er en perfekt måde at tilføje et ekstra touch af stil til dit outfit. Det er en ægte guldarmbånd der er lavet af ægte guld og er konstrueret med håndværk og omhu, så du kan nyde det smukke armbånd i mange år. Dette er det perfekte valg for at udtrykke din stil og personlige smag.

DKK kr. 29.975,00
Georg Jensen Offspring Link 1433E armlænke i 18 kt. guld
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg JensenEAN: 1207800442408 Varenummer (SKU): 1030500108389851 Kategori:

Georg Jensen Offspring Link 1433E armlænke i 18 kt. guld

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen Offspring Link 1433E armlænke i 18 kt. guld bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Georg Jensen Offspring Link 1433E armlænke i 18 kt. guld er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Georg Jensen Offspring Link 1433E armlænke i 18 kt. guld får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Georg Jensen Offspring Link 1433E armlænke i 18 kt. guld online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Georg Jensen Offspring Link 1433E armlænke i 18 kt. guld uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Georg Jensen Offspring Link 1433E armlænke i 18 kt. guld. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

1207800442408