HULTQUIST Luna forgyldt armbånd med hvid zirkon

From Hultquist er udformet som en måne med en lillefin hvid zirkon som det centrale fokus. Dette forgyldte armbånd er et stilfuldt og vedhængende smykke, som sikrer dig en unik og smuk look. Armbåndet har en længde på 16 cm foruden 3 cm forlængelse, som gør det let at justere længden til en komfortabel pasform.

HULTQUIST Luna forgyldt armbånd med hvid zirkon
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hultquist
EAN: 5713395165678
Varenummer (SKU): 1030501827274812 Kategori:

HULTQUIST Luna forgyldt armbånd med hvid zirkon

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med HULTQUIST Luna forgyldt armbånd med hvid zirkon bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

HULTQUIST Luna forgyldt armbånd med hvid zirkon er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller HULTQUIST Luna forgyldt armbånd med hvid zirkon får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber HULTQUIST Luna forgyldt armbånd med hvid zirkon online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager HULTQUIST Luna forgyldt armbånd med hvid zirkon uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx HULTQUIST Luna forgyldt armbånd med hvid zirkon. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Hultquist

EAN

5713395165678