Sif Jakobs Ellera justerbar armbånd i forgyldt med multifarvet cubic zirkoner

Prøv det smukke Ellera armbånd fra Sif Jakobs. Det er fremstillet i 18 kt. forgyldt sterling sølv og er udsmykket med funklende multifarvede cubic zirkoner. Armbåndet er et justerbart tennisarmbånd, hvor zirkonerne sidder lige efter hinanden. Låsen er en glider som kan skubbes frem og tilbage, så det er let at tilpasse armbåndets størrelse. Dette armbånd er det perfekte valg at pynte dit outfit med.

DKK kr. 599,00
kr. 699,00
Sif Jakobs - Ellera Tennis Armbånd Guld Multifarvede Zirkoner
5
DKK kr. 749,00
Sif Jakobs Ellera justerbar armbånd i forgyldt med multifarvet cubic zirkoner
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sif JakobsEAN: 5710698072108 Varenummer (SKU): 1030500970192021 Kategori:

Sif Jakobs Ellera justerbar armbånd i forgyldt med multifarvet cubic zirkoner

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Sif Jakobs Ellera justerbar armbånd i forgyldt med multifarvet cubic zirkoner bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Sif Jakobs Ellera justerbar armbånd i forgyldt med multifarvet cubic zirkoner er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Sif Jakobs Ellera justerbar armbånd i forgyldt med multifarvet cubic zirkoner får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Sif Jakobs Ellera justerbar armbånd i forgyldt med multifarvet cubic zirkoner online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Sif Jakobs Ellera justerbar armbånd i forgyldt med multifarvet cubic zirkoner uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Sif Jakobs Ellera justerbar armbånd i forgyldt med multifarvet cubic zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Sif Jakobs

EAN

5710698072108