Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med hvid emalje

Så smukt et Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt sølv med hvid emalje. Armbåndet har fire margueritter, der er fordelt på armbåndet og i endestykket. Armbåndet er 17,5 cm langt og er det perfekte smykke til alle anledninger. Dette elegante og feminine armbånd er den perfekte måde at tilføje et touch af mode til ethvert outfit.

DKK kr. 1.080,00
kr. 1.350,00
Lund Copenhagen - Marguerit armbånd micro hvid - Forgyldt sølv - 90105017-M
DKK kr. 1.350,00
Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med hvid emalje
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund CopenhagenEAN: 5713864046231 Varenummer (SKU): 1030500436491062 Kategori:

Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med hvid emalje

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med hvid emalje bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med hvid emalje er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med hvid emalje får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med hvid emalje online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med hvid emalje uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med hvid emalje. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

5713864046231