LUND Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med perler

Lund Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med perler. Det smukke armbånd består af ferskvandsperler og hvide margueritter i størrelserne Ø5mm og Ø7,5mm. Armbåndet har en længde på 19 cm, men kan kortes ind til 17 eller 18 cm. Skab et elegant og stilfuldt look ved at bære dette luksuriøse armbånd. Dette armbånd er skabt for at opfylde kravene om individualitet og kultiviering af skønhed.

LUND Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med perler
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 5713864090258
Varenummer (SKU): 1030501991251260 Kategori:

LUND Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med perler

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med LUND Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med perler bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

LUND Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med perler er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller LUND Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med perler får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber LUND Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med perler online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får LUND Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med perler uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx LUND Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med perler. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713864090258