Julie Sandlau Pure Heart armbånd i forgyldt med cz

Flaunt et elegant Pure Heart armbånd fra Julie Sandlau. Armlænken er lavet af forgyldt sterling sølv og har et 7 mm hjerte på midten, der er smykket med klare zirkoner. Armbåndet er 17,5 cm og kan let kortes til en længde på 16 cm. Dette forgyldte armbånd vil give et stilfuldt præg til enhver garderobe. Strål med stil og klasse med dette smukke Julie Sandlau Pure Heart armbånd.

DKK kr. 2.250,00
Julie Sandlau Pure Heart armbånd i forgyldt med cz
5
DKK kr. 2.250,00
Pure hjertearmbånd
DKK kr. 2.250,00
Pure Heart Bracelet Clear
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Julie SandlauEAN: 5704465092994 Varenummer (SKU): 1030500760948540 Kategori:

Julie Sandlau Pure Heart armbånd i forgyldt med cz

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Julie Sandlau Pure Heart armbånd i forgyldt med cz bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Julie Sandlau Pure Heart armbånd i forgyldt med cz er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Julie Sandlau Pure Heart armbånd i forgyldt med cz får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Julie Sandlau Pure Heart armbånd i forgyldt med cz online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Julie Sandlau Pure Heart armbånd i forgyldt med cz uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Julie Sandlau Pure Heart armbånd i forgyldt med cz. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Julie Sandlau

EAN

5704465092994