Hultquist Olivia forgyldt perle armbånd

Dette forgyldte armbånd fra Hultquist er et smukt og feminint tilbehør, der vil pynte på enhver garderobe. Armbåndet er lavet i 18 karat guldbelagt sølv og er dekoreret med små farvede glassten i lyserød og gul. Armbåndet er 19 cm langt og kan justeres i længden til 17,5 eller 16 cm, så det passer perfekt til dig. Tag det smukke Hultquist Olivia forgyldte perle armbånd med på, og nyd den glitrende og feminine stil.

Olivia Bracelet
4
Hultquist Olivia forgyldt perle armbånd
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hultquist
EAN: 5713395160727
Varenummer (SKU): 1030501827241119 Kategori:

Hultquist Olivia forgyldt perle armbånd

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Hultquist Olivia forgyldt perle armbånd bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Hultquist Olivia forgyldt perle armbånd er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Hultquist Olivia forgyldt perle armbånd får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Hultquist Olivia forgyldt perle armbånd online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Hultquist Olivia forgyldt perle armbånd uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Hultquist Olivia forgyldt perle armbånd. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Hultquist

EAN

5713395160727