Joanli AnnieNor forgyldt armbånd med zirkoner

Vær klar til at tage et skridt ind i den subtile, feminime verden af Joanli AnnieNor forgyldte armbånd med zirkoner. Dette smukke armbånd udsmykket med 8 cirkler fyldt med fine zirkonia sten, er det perfekte tilbehør til enhver kvindes garderobe. Det forgyldte sølvarmbånd kan justeres i størrelsen med 3 cm og er afsluttet med en zirkonia ste, der fremhæver farven og den professionelle udtryk.

DKK kr. 240,00
kr. 300,00
Joanli Nor - Forgyldt sølv armbånd ANNIENOR 35mm - 845 068-3
DKK kr. 315,00
kr. 350,00
Joanli Nor - ANNIENOR armbånd m. runde zirkon-vedhæng i forgyldt sølv
5
DKK kr. 350,00
Joanli AnnieNor forgyldt armbånd med zirkoner
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: JoanliEAN: 5711008270733 Varenummer (SKU): 1030500682316164 Kategori:

Joanli AnnieNor forgyldt armbånd med zirkoner

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Joanli AnnieNor forgyldt armbånd med zirkoner bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Joanli AnnieNor forgyldt armbånd med zirkoner er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Joanli AnnieNor forgyldt armbånd med zirkoner får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Joanli AnnieNor forgyldt armbånd med zirkoner online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Joanli AnnieNor forgyldt armbånd med zirkoner uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Joanli AnnieNor forgyldt armbånd med zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008270733