Lund Copenhagen forgyldt Rustik Dot marguerit armbånd

And perfect for everyday wear. Dette armbånd består af hvide margueritter på Ø 5 mm med små rustikke dots imellem. Armbåndets glitrende guldfarve giver dig et luksuriøst look. Det er 19 cm længde med mulighed for at kortes ind til 17 cm. Det er det perfekte valg for alle, der ønsker at tilføje et smukt guldtouch til deres udseende.

Lund Copenhagen forgyldt Rustik Dot marguerit armbånd
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 1207800413033
Varenummer (SKU): 1030501764994884 Kategori:

Lund Copenhagen forgyldt Rustik Dot marguerit armbånd

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen forgyldt Rustik Dot marguerit armbånd bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Lund Copenhagen forgyldt Rustik Dot marguerit armbånd er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Lund Copenhagen forgyldt Rustik Dot marguerit armbånd får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Lund Copenhagen forgyldt Rustik Dot marguerit armbånd online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Lund Copenhagen forgyldt Rustik Dot marguerit armbånd uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Lund Copenhagen forgyldt Rustik Dot marguerit armbånd. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

1207800413033