Julie Sandlau Primini armbånd i forgyldt med safirblå krystal

Få det elegante Julie Sandlau Primini armbånd i forgyldt sterling sølv med en smuk safirblå krystal på 7 mm i diameter. Det hele er koblet sammen til et armbånd af forgyldt sterling sølv, som måler 17+1 cm. Dette armbånd er et ultimativt moderne og tidløst valg for enhver anledning. Bær det som enkeltstående accessory eller kombiner det med andre armbånd for et flot, unikt look.

DKK kr. 1.440,00
kr. 1.800,00
Julie Sandlau Primini armbånd i forgyldt med safirblå krystal
5
DKK kr. 1.800,00
Armbånd af dets premium - guld
DKK kr. 1.800,00
Primini Bracelet Gold/sapphire
4
DKK kr. 1.800,00
Primini Bracelet Sapphire Blue
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Julie SandlauEAN: 5704465102273 Varenummer (SKU): 1030501140512268 Kategori:

Julie Sandlau Primini armbånd i forgyldt med safirblå krystal

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Julie Sandlau Primini armbånd i forgyldt med safirblå krystal bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Julie Sandlau Primini armbånd i forgyldt med safirblå krystal er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Julie Sandlau Primini armbånd i forgyldt med safirblå krystal får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Julie Sandlau Primini armbånd i forgyldt med safirblå krystal online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Julie Sandlau Primini armbånd i forgyldt med safirblå krystal uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Julie Sandlau Primini armbånd i forgyldt med safirblå krystal. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Julie Sandlau

EAN

5704465102273