LUND Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med kors

LUND Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med kors – Det perfekte valg til at udtrykke din personlige stil. Dette smukke, guldbelagte marguerit armbånd er designet af LUND Copenhagen og fås i en længde på 19 cm, som kan kortes ind til 17 eller 18 cm. Det har smukke hvide margueritter på 5 mm, hvor det ene sidder inde i et lille fint kors. Dette smukke og stilfulde armbånd er det perfekte valg til at vise din personlighed. Det er professionelt designet i dansk sprog.

DKK kr. 925,00
LUND Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med kors
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund CopenhagenEAN: 5713864090128 Varenummer (SKU): 1030501765004685 Kategori:

LUND Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med kors

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med LUND Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med kors bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

LUND Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med kors er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller LUND Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med kors får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber LUND Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med kors online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager LUND Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med kors uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx LUND Copenhagen forgyldt Marguerit armbånd med kors. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713864090128