Blossom Copenhagen armbånd med hjerter i forgyldt – 19 cm

Romantiske og smukke forgyldte armbånd fra Blossom Copenhagen. Armbåndet er sammensat af små, guldbelagte ringe og hjerter. Med en længde på 19 cm, giver dette armbånd dig et stilfuldt og sofistikeret look. Brug det alene for et simpelt men elegant udtryk, eller kombinér det med andre armbånd for en mere moderne stil. Et perfekt valg til enhver lejlighed.

DKK kr. 1.975,00
Blossom Copenhagen armbånd med hjerter i forgyldt - 19 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlossomEAN: 5713007077832 Varenummer (SKU): 1030500269506131 Kategori:

Blossom Copenhagen armbånd med hjerter i forgyldt – 19 cm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Blossom Copenhagen armbånd med hjerter i forgyldt – 19 cm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Blossom Copenhagen armbånd med hjerter i forgyldt – 19 cm er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Blossom Copenhagen armbånd med hjerter i forgyldt – 19 cm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Blossom Copenhagen armbånd med hjerter i forgyldt – 19 cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Blossom Copenhagen armbånd med hjerter i forgyldt – 19 cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Blossom Copenhagen armbånd med hjerter i forgyldt – 19 cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713007077832