Nordahl Panzer armbånd i forgyldt, 3mm

Nyd det klassiske Nordahl Panzer armbånd i forgyldt sterling sølv. Armlænken kan justeres i længden 13 + 3 cm og er 3 mm bred. Dette elegante armbånd vil give et stilfuldt touch til enhver garderobe og er det perfekte tilbehør til alle lejligheder. Dette armbånd er fremstillet af høj kvalitet forgyldt sterling sølv, der giver det en holdbar finish og en smuk glans. Giv et touch af personlighed til dit outfit med dette klassiske Nordahl Panzer armbånd.

DKK kr. 450,00
kr. 500,00
Nordahl Jewellery - PANZER52 armbånd i forgyldt sølv 3mm
5
DKK kr. 500,00
Nordahl Panzer armbånd i forgyldt, 3mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl JewelleryEAN: 5711008323842 Varenummer (SKU): 1030501349586243 Kategori:

Nordahl Panzer armbånd i forgyldt, 3mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Nordahl Panzer armbånd i forgyldt, 3mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Nordahl Panzer armbånd i forgyldt, 3mm er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Nordahl Panzer armbånd i forgyldt, 3mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Nordahl Panzer armbånd i forgyldt, 3mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Nordahl Panzer armbånd i forgyldt, 3mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Nordahl Panzer armbånd i forgyldt, 3mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Nordahl Jewellery

EAN

5711008323842