Lund Copenhagen marguerit armbånd med 5 margueritter i sølv med hvid emalje

DKK kr. 1.359,00
kr. 1.695,00
Lund Copenhagen - Marguerit armbånd 5x7.5mm hvid - Sølv - 90107018-5-H
DKK kr. 1.695,00
Lund Copenhagen marguerit armbånd med 5 margueritter i sølv med hvid emalje
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund CopenhagenEAN: 5713864046361 Varenummer (SKU): 1030500083581686 Kategori:

Lund Copenhagen marguerit armbånd med 5 margueritter i sølv med hvid emalje

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen marguerit armbånd med 5 margueritter i sølv med hvid emalje bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Lund Copenhagen marguerit armbånd med 5 margueritter i sølv med hvid emalje er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Lund Copenhagen marguerit armbånd med 5 margueritter i sølv med hvid emalje får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Lund Copenhagen marguerit armbånd med 5 margueritter i sølv med hvid emalje online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Lund Copenhagen marguerit armbånd med 5 margueritter i sølv med hvid emalje uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Lund Copenhagen marguerit armbånd med 5 margueritter i sølv med hvid emalje. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

5713864046361