Lund Copenhagen marguerit forgyldt armbånd med tro, håb og kærlighed 14-16 cm

Lund Copenhagen præsenterer dette smukke forgyldte armbånd. Det har et kors, en blomst og et hjerte, der symboliserer tro, håb og kærlighed. Armbåndet er forgyldt med 24 karats guld og kan justeres mellem 14 og 16 cm, hvilket gør det ideelt til en gave til dåb eller konfirmation. Dette armbånd er et perfekt valg til en smuk og moderne gave.

DKK kr. 740,00
kr. 925,00
Lund Copenhagen Marguerit Armbånd Med Tro, Håb Og Kærlighed Barn 7Mm - Forgyldt|emajle Armbånd - 14 + 2 cm - 9015054-M
DKK kr. 925,00
Lund Copenhagen marguerit forgyldt armbånd med tro, håb og kærlighed 14-16 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund CopenhagenEAN: 5713864086626 Varenummer (SKU): 1030501764963303 Kategori:

Lund Copenhagen marguerit forgyldt armbånd med tro, håb og kærlighed 14-16 cm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen marguerit forgyldt armbånd med tro, håb og kærlighed 14-16 cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Lund Copenhagen marguerit forgyldt armbånd med tro, håb og kærlighed 14-16 cm er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Lund Copenhagen marguerit forgyldt armbånd med tro, håb og kærlighed 14-16 cm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Lund Copenhagen marguerit forgyldt armbånd med tro, håb og kærlighed 14-16 cm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Lund Copenhagen marguerit forgyldt armbånd med tro, håb og kærlighed 14-16 cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Lund Copenhagen marguerit forgyldt armbånd med tro, håb og kærlighed 14-16 cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

5713864086626