Lund Copenhagen Marguerit Ring, buket i forgyldt med hvid emalje

Denne smukke store buketring fra Lund Copenhagen er den perfekte tilføjelse til ethvert outfit. Ringen er forgyldt med hvid emalje og har et mix af margueritter i størrelserne Ø 5 mm og Ø 7,5 mm. Giv dig selv et smukt og stilfuldt look med denne eksklusive ring. Den er et symbol på elegance og personlig stil.

Lund Copenhagen Marguerit Ring, buket i forgyldt med hvid emalje
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 1207800445669
Varenummer (SKU): 1030500986458002 Kategorier: ,

Lund Copenhagen Marguerit Ring, buket i forgyldt med hvid emalje

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen Marguerit Ring, buket i forgyldt med hvid emalje bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Lund Copenhagen Marguerit Ring, buket i forgyldt med hvid emalje er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Lund Copenhagen Marguerit Ring, buket i forgyldt med hvid emalje får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Lund Copenhagen Marguerit Ring, buket i forgyldt med hvid emalje online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Lund Copenhagen Marguerit Ring, buket i forgyldt med hvid emalje uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Lund Copenhagen Marguerit Ring, buket i forgyldt med hvid emalje. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

1207800445669