LUND Marguerit forgyldt dråbe armbånd, 17-19 cm

Bær et smukt og stilfuldt Lund Marguerit forgyldt dråbe armbånd for et elegant touch. Dette armbånd er 17-19 cm langt og har en Ø 5 mm hvid marguerit blomst. Den 24 karat guldbelagte sølv giver et ekstra smukt look. På låsen sidder en lille hvid marguerit blomst på Ø 5 mm. Dette smukke og stilfulde Lund Marguerit armbånd er den perfekte måde at tilføje et strejf af glamour til dit look.

DKK kr. 935,00
LUND Marguerit forgyldt dråbe armbånd, 17-19 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund CopenhagenEAN: 5713864085315 Varenummer (SKU): 1030501764888162 Kategori:

LUND Marguerit forgyldt dråbe armbånd, 17-19 cm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med LUND Marguerit forgyldt dråbe armbånd, 17-19 cm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

LUND Marguerit forgyldt dråbe armbånd, 17-19 cm er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber LUND Marguerit forgyldt dråbe armbånd, 17-19 cm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller LUND Marguerit forgyldt dråbe armbånd, 17-19 cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får LUND Marguerit forgyldt dråbe armbånd, 17-19 cm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx LUND Marguerit forgyldt dråbe armbånd, 17-19 cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

5713864085315