Mads Z Biggest Ball Armbånd i Sølv

Skab et stilfuldt udtryk med dette Mads Z Biggest Ball armbånd i sterling sølv. Armbåndet er lavet af blank polerede kugler i forskellige størrelser, der giver et unikt og moderne udtryk. Juster armbåndet i længden 17-19 cm for at skabe det perfekte look.

DKK kr. 2.875,00
Mads Z Biggest Ball Armbånd i Sølv
5
DKK kr. 2.875,00
Mads Z - Biggest ball armbånd i sølv
5
DKK kr. 2.875,00
Mads Z Biggest Ball Armbånd Sølv 2150077 - Woman - 925 sterling silver
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Mads ZEAN: 5713169014140 Varenummer (SKU): 1030500046561867 Kategori:

Mads Z Biggest Ball Armbånd i Sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Mads Z Biggest Ball Armbånd i Sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Mads Z Biggest Ball Armbånd i Sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Mads Z Biggest Ball Armbånd i Sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Mads Z Biggest Ball Armbånd i Sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Mads Z Biggest Ball Armbånd i Sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Mads Z Biggest Ball Armbånd i Sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Mads Z

EAN

5713169014140