NURAN Empire Tennisarmbånd i guld med brillanter

Lad dig blive betaget af det luksuriøse Nuran Empire Tennisarmbånd i 14 karat rødguld. Det smukke armbånd har et unikt design, og det er udsmykket med forskellige størrelse brillanter. Alt i alt indeholder armbåndet 3,80 ct brillanter Wesselton/Si. Dette klassiske armbånd har en længde på 18 cm, men det kan også laves i andre størrelser, hvor antallet af diamanter kan variere. Kontakt os gerne for mere information og pris.

NURAN Empire Tennisarmbånd i guld med brillanter
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nuran
EAN: 1207800379469
Varenummer (SKU): 1030502102175391 Kategori:

NURAN Empire Tennisarmbånd i guld med brillanter

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med NURAN Empire Tennisarmbånd i guld med brillanter bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

NURAN Empire Tennisarmbånd i guld med brillanter er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller NURAN Empire Tennisarmbånd i guld med brillanter får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber NURAN Empire Tennisarmbånd i guld med brillanter online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager NURAN Empire Tennisarmbånd i guld med brillanter uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx NURAN Empire Tennisarmbånd i guld med brillanter. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Nuran

EAN

1207800379469