Ole Lynggaard Armlænke Love kraftig satineret 18 karat – 6 led rødguld og 3 led rosaguld – 18 cm

Opdag den elegante skønhed i Ole Lynggaard Love kraftig armlænke! Dette smukke stykke er lavet af satineret 18 karat rødguld og 18 karat rosaguld, der kombineres i 6 x 18 cm led af rødguld og 3 x 18 cm led af rosaguld (9 led i alt). Den robuste armlænke åbnes og lukker med en skjult fjeder i endeledet, og giver dig mulighed for at fremhæve din stil på en unik måde. Denne armlænke fra Love kollektionen er en perlemorsagtig investering, som vil bringe glæde i mange år!

DKK kr. 87.900,00
Ole Lynggaard Armlænke Love kraftig satineret 18 karat - 6 led rødguld og 3 led rosaguld - 18 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ole LynggaardEAN: 5705844373826 Varenummer (SKU): 1030501652068338 Kategori:

Ole Lynggaard Armlænke Love kraftig satineret 18 karat – 6 led rødguld og 3 led rosaguld – 18 cm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Ole Lynggaard Armlænke Love kraftig satineret 18 karat – 6 led rødguld og 3 led rosaguld – 18 cm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Ole Lynggaard Armlænke Love kraftig satineret 18 karat – 6 led rødguld og 3 led rosaguld – 18 cm er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Ole Lynggaard Armlænke Love kraftig satineret 18 karat – 6 led rødguld og 3 led rosaguld – 18 cm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Ole Lynggaard Armlænke Love kraftig satineret 18 karat – 6 led rødguld og 3 led rosaguld – 18 cm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Ole Lynggaard Armlænke Love kraftig satineret 18 karat – 6 led rødguld og 3 led rosaguld – 18 cm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Ole Lynggaard Armlænke Love kraftig satineret 18 karat – 6 led rødguld og 3 led rosaguld – 18 cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Ole Lynggaard

EAN

5705844373826