Tilbud

Pernille Corydon – Elva Midi ring i sølv**

En smuk Elva Midi ring i sølv fra det nordiske eventyr af Pernille Corydon. Ringen har en virkelig cool riflet overflade der er det perfekte udtryk af professionel stil og elegance. Ringen findes i både sølv og forgyldt, og er den perfekte tilbehør til et maskulint look. Pernille Corydon har trukket inspiration fra det nordiske eventyr, og skabt et grafisk mønster der løber langs ringen. Denne ring er det perfekte valg for enhver modebevidst person.

DKK kr. 320,00
kr. 400,00
Pernille Corydon - Elva Midi ring i sølv**
5
DKK kr. 400,00
kr. 400,00
Pernille Corydon Elva Midi Ring Sølv r-248-s-52 - Woman - 925 sterling silver
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980053294 Varenummer (SKU): 6942300936186114 Kategori:

Pernille Corydon – Elva Midi ring i sølv**

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Elva Midi ring i sølv** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Elva Midi ring i sølv** er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Elva Midi ring i sølv** får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Elva Midi ring i sølv** online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Elva Midi ring i sølv** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Elva Midi ring i sølv**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980053294