SEIKO 5 Sport GMT Automatic herreur, sort skive med lænke

Få dig et lækkert og sporty Seiko 5 Sport GMT Automatic herreur til at komme i gang med. Med den sorte urskive og stållænke vil uret passe perfekt til din stil. Kransen er delt op i sort og sølv farve og uret er vandbeskyttet til 10 ATM (100 meter). Med den store Ø 43 mm skive får du tydeligt datoindikator og selvfølgelig et professionelt dansk urværk. Seiko 5 Sport GMT Automatic er det perfekte herreur til dig der vil have både stil og kvalitet!

DKK kr. 2.956,00
kr. 3.695,00
Seiko 5 Sport GMT Automatic Ur til Herre SSK001K1
DKK kr. 3.669,00
Seiko - Seiko 5 Sports
4.5
DKK kr. 3.695,00
SEIKO 5 Sport GMT Automatic herreur, sort skive med lænke
5
DKK kr. 3.695,00
Seiko 5 Sports Automatic GMT SSK001K1
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628247100 Varenummer (SKU): 1030501017097571 Kategori:

SEIKO 5 Sport GMT Automatic herreur, sort skive med lænke

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SEIKO 5 Sport GMT Automatic herreur, sort skive med lænke bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

SEIKO 5 Sport GMT Automatic herreur, sort skive med lænke er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller SEIKO 5 Sport GMT Automatic herreur, sort skive med lænke får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber SEIKO 5 Sport GMT Automatic herreur, sort skive med lænke online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager SEIKO 5 Sport GMT Automatic herreur, sort skive med lænke uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx SEIKO 5 Sport GMT Automatic herreur, sort skive med lænke. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628247100