Seiko Prospex Save The Ocean Automatic dykkerur 1968

Seiko Prospex Save The Ocean Automatic dykkerur Special Edition har en superflot blå urskive med en diameter på Ø 40 mm. Uret har en matbørstet lænke og skruekrone, envejs drejekrans og et ridsefast safirglas. Dette dykkerur er vandtæt op til 20 bar, hvilket svarer til 200 meter. Med dette ur får du et professionelt ur, som kan følge dig på dine dykninger.

Seiko Prospex Save The Ocean Automatic dykkerur 1968
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seiko
EAN: 4954628247018
Varenummer (SKU): 1030501088146377 Kategori:

Seiko Prospex Save The Ocean Automatic dykkerur 1968

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Seiko Prospex Save The Ocean Automatic dykkerur 1968 bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Seiko Prospex Save The Ocean Automatic dykkerur 1968 er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Seiko Prospex Save The Ocean Automatic dykkerur 1968 får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Seiko Prospex Save The Ocean Automatic dykkerur 1968 online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Seiko Prospex Save The Ocean Automatic dykkerur 1968 uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Seiko Prospex Save The Ocean Automatic dykkerur 1968. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628247018