SEIKO herreur hvid urskive guldfarvet med lænke

Herreur i PVD guldfarvet stål med lænke perfekt til at skabe et klassisk og professionelt udseende. Den hvide urskive og det ridsefaste safirglas giver et moderne strejf til uret. Dette ur er vandtæt ned til 10 atm (100 meter) og har klokken 3 datovisning. Et perfekt robust hverdagsur med en flot finish!

SEIKO herreur hvid urskive guldfarvet med lænke
5
Seiko Conceptual SUR314P1 - Man - 40 mm - Analog - Kvarts - Safirglas
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seiko
EAN: 4954628233929
Varenummer (SKU): 1030501730094744 Kategori:

SEIKO herreur hvid urskive guldfarvet med lænke

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SEIKO herreur hvid urskive guldfarvet med lænke bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

SEIKO herreur hvid urskive guldfarvet med lænke er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller SEIKO herreur hvid urskive guldfarvet med lænke får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber SEIKO herreur hvid urskive guldfarvet med lænke online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får SEIKO herreur hvid urskive guldfarvet med lænke uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx SEIKO herreur hvid urskive guldfarvet med lænke. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Seiko

EAN

4954628233929