SEIKO Presage automatik herreur med emalje – limited edition

Klassisk og elegant Seiko Presage automatik herreur. Dette ur er lavet af rustfrit stål og hvid emalje urskive på Ø40 mm med et kalveskind læderrem. Det har et mekanisk urværk, som giver en gangreserve på ca. 45 timer. Uret er vandbeskyttet til 10 ATM (100 m) og er ideelt til at skabe et professionelt look. Denne limited edition af Seiko Presage er et must-have for ur-entusiaster.

SEIKO Presage automatik herreur med emalje - limited edition
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seiko
EAN: 4954628250179
Varenummer (SKU): 1030501089325764 Kategori:

SEIKO Presage automatik herreur med emalje – limited edition

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SEIKO Presage automatik herreur med emalje – limited edition bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

SEIKO Presage automatik herreur med emalje – limited edition er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller SEIKO Presage automatik herreur med emalje – limited edition får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber SEIKO Presage automatik herreur med emalje – limited edition online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får SEIKO Presage automatik herreur med emalje – limited edition uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx SEIKO Presage automatik herreur med emalje – limited edition. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628250179