SEIKO Prospex Padi Solar dykkerur med blå gummi rem

SEIKO Prospex PADI Solar Dykkerur med blå gummi rem, sort urskive på Ø 45 mm og er vandbeskyttet til 20 ATM (200 meter). Uret har envejs drejekrans samt skruekrone, der giver uret et professionelt udseende. Timemarkeringerne lader sig op af lyset i løbet af dagen og vil lyse op i mørket, hvilket gør det nemt og praktisk at kunne se, hvornår det er tid til dykning. Uret er robust og slidstærkt, og kommer med en 3-årig begrænset garanti, så du kan føle dig sikker på dit køb.

SEIKO Prospex Padi Solar dykkerur med blå gummi rem
5
Seiko Prospex Padi Diver Automatic SPB325J1 - Man - 45 mm - Analog - Automatisk - Safirglas
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seiko
EAN: 4954628247315
Varenummer (SKU): 1030501089076383 Kategori:

SEIKO Prospex Padi Solar dykkerur med blå gummi rem

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SEIKO Prospex Padi Solar dykkerur med blå gummi rem bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

SEIKO Prospex Padi Solar dykkerur med blå gummi rem er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber SEIKO Prospex Padi Solar dykkerur med blå gummi rem får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller SEIKO Prospex Padi Solar dykkerur med blå gummi rem online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får SEIKO Prospex Padi Solar dykkerur med blå gummi rem uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx SEIKO Prospex Padi Solar dykkerur med blå gummi rem. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628247315