Seiko Prospex Diver automatic herreur i stål med grå skive

Seiko Prospex Diver automatisk herreur i rustfrit stål med en stilfuld grå skive. Urkassen har en diameter på Ø 45 mm, og det er udstyret med en lænke, skruekrone, datovisning, envejs drejekrans og et ridsefrit safirglas. Dette dykkertilbehør er vandtæt, så det kan holde til op til 20 ATMs (200 meter) og indebærer, at det kan bruges til dykning med snorkel.

Seiko Prospex Diver automatic herreur i stål med grå skive
5
Seiko Prospex Diver Automatic SPB323J1 - Man - 45 mm - Analog - Automatisk - Safirglas
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seiko
EAN: 4954628247308
Varenummer (SKU): 1030501089074205 Kategori:

Seiko Prospex Diver automatic herreur i stål med grå skive

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Seiko Prospex Diver automatic herreur i stål med grå skive bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Seiko Prospex Diver automatic herreur i stål med grå skive er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Seiko Prospex Diver automatic herreur i stål med grå skive får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Seiko Prospex Diver automatic herreur i stål med grå skive online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Seiko Prospex Diver automatic herreur i stål med grå skive uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Seiko Prospex Diver automatic herreur i stål med grå skive. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628247308