SEIKO Prospex Padi Solar dykkerur Analog/Digital

Bliv professionel med det ikoniske SEIKO Prospex PADI Solar dykkerur! Dette ur er udstyret med en sort urskive med analog og digital visning, som giver dig mulighed for at holde styr på tiden, selv i de mørkeste dybder. Det er også vandbeskyttet til 20ATM (200 meter), så du kan stige ned og udforske det mest uforglemmelige undervandsliv uden at skulle bekymre dig om våd tøj. Uret har også en sort envejs drejekrans og skruekrone, så du kan justere det præcist, og timermarkeringerne lades op af lyset. SEIKO Prospex PADI Solar dykkerur er det perfekte valg for professionelle eventyrere!

DKK kr. 5.170,00
SEIKO Prospex Padi Solar dykkerur Analog/Digital
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628246202 Varenummer (SKU): 1030500963185609 Kategori:

SEIKO Prospex Padi Solar dykkerur Analog/Digital

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SEIKO Prospex Padi Solar dykkerur Analog/Digital bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

SEIKO Prospex Padi Solar dykkerur Analog/Digital er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller SEIKO Prospex Padi Solar dykkerur Analog/Digital får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber SEIKO Prospex Padi Solar dykkerur Analog/Digital online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får SEIKO Prospex Padi Solar dykkerur Analog/Digital uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx SEIKO Prospex Padi Solar dykkerur Analog/Digital. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Seiko

EAN

4954628246202