Tilbud

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (E)

Giv dit look et personligt præg med Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (E). Disse små og søde ørestikker fremstilles i blank 14 karat guld og giver dig mulighed for at vælge dit helt eget bogstav. Ørestikken sidder fint i øret og er et perfekt valg til at skabe et autentisk look. Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (E) sælges enkeltvis. Giv dit outfit et professionelt finish med et personligt touch!

DKK kr. 625,00
kr. 695,00
Siersbøl - Bogstav ørestik i 14kt. guld (E)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008434241 Varenummer (SKU): 6942301153424346 Kategori:

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (E)

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (E) bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (E) er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (E) får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (E) online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (E) uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (E). Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008434241