Tilbud

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – U

Giv din halskæde et personligt touch med Siersbøl’s bogstav vedhæng i 14 kt. guld. Vedhænget har en smuk blank overflade, der reflekterer lyset, og giver et unikt og smukt udtryk.Hver bogstav har sin egen betydning, som du kan vælge ud fra det bogstav du ønsker. Dette bogstav vedhæng er den perfekte måde at give din halskæde ekstra personlighed.

DKK kr. 625,00
kr. 695,00
Siersbøl - Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld - U
5
DKK kr. 695,00
Nordahl Andersen Bogstav U Vedhæng i 14 Karat Guld
3
DKK kr. 695,00
Bogstav U 14 Karat Guld Vedhæng fra Nordahl Andersen
5
DKK kr. 695,00
Siersbøl - Guldvedhæng bogstav - U - 14 kt.
4.5
DKK kr. 695,00
Nordahl Andersen Bogstav U Vedhæng i 14 Karat Guld
4.5
DKK kr. 695,00
kr. 695,00
Nordahl Andersen Bogstav U 14 Karat Guld Vedhæng
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008434166 Varenummer (SKU): 6942300175627269 Kategori:

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – U

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – U bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – U er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – U får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – U online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – U uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – U. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008434166