Tilbud

Son of Noa Herre armbånd i Sort læder – 6 mm bredt

Dette læder armbånd er et elegant og tidløst supplement til enhver garderobe. Det er ideelt til at skabe et stilrent look, der er samtidig moderne og maskulin. Armbåndet er laget av slitesterkt kalveskinn og har en robust lås i rustfritt stål. Det er tilgjengelig i to lengder, 41 og 43 cm, og har en bredde på 6 mm. Son of Noa er en kolleksjon som kombinerer tidløs eleganse med et moderne og professionelt uttrykk.

DKK kr. 265,50
kr. 295,00
Son of Noa Herre armbånd i Sort læder - 6 mm bredt
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl Andersen
EAN: 5711008261731
Varenummer (SKU): 6942300283680978 Kategori:

Son of Noa Herre armbånd i Sort læder – 6 mm bredt

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa Herre armbånd i Sort læder – 6 mm bredt bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa Herre armbånd i Sort læder – 6 mm bredt er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Son of Noa Herre armbånd i Sort læder – 6 mm bredt får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Son of Noa Herre armbånd i Sort læder – 6 mm bredt online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Son of Noa Herre armbånd i Sort læder – 6 mm bredt uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Son of Noa Herre armbånd i Sort læder – 6 mm bredt. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008261731