Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap 23 cm

Det har en længde på 23 cm og er lavet af ægte kalveskind. Det er det perfekte valg til dem, der ønsker et klassisk og tidløst design. Armbåndet passer godt til enhver situation og har en lækker rå finish, der sikrer at det kommer til at holde i mange år.

DKK kr. 265,50
kr. 295,00
Son of Noa - Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap 23 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008448200 Varenummer (SKU): 6942300204699958 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap 23 cm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap 23 cm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap 23 cm er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap 23 cm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap 23 cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap 23 cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap 23 cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008448200