Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind flettet

DKK kr. 337,50
kr. 450,00
Son Of Noa - SON armbånd sort kalveskind 21cm 6mm
4.5
DKK kr. 405,00
kr. 450,00
Son of Noa - Herrearmbånd i sort kalveskind flettet
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008465634 Varenummer (SKU): 6942301630627713 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind flettet

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind flettet bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind flettet er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind flettet får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind flettet online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind flettet uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind flettet. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008465634