Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind m. knap 23 cm

23 cm i omkreds. Det er en flot og elegant detalje til enhver herres outfit. Armbåndet er lavet af slidstærkt kalveskind der giver et råt og maskulint look. Armbåndet er let og behageligt at bære. Det er det perfekte tilbehør til alle lejligheder.

DKK kr. 265,50
kr. 295,00
Son of Noa - Herrearmbånd i sort kalveskind m. knap 23 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008448170 Varenummer (SKU): 6942300397871157 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind m. knap 23 cm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind m. knap 23 cm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind m. knap 23 cm er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind m. knap 23 cm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind m. knap 23 cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind m. knap 23 cm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind m. knap 23 cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008448170