Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd Sort Onyx i stål

Opdag det ultimative accessory med dette Son of Noa – Herrearmbånd i Sort Onyx og stål. Det flotte armbånd er lavet af de fineste Onyx sten og er kombineret med plader i blank stål. Det er et stilrent og elegant design, der passer til enhver stil. Armbåndet har en justerbar snor og er derfor let at tilpasse til enhver. Giv dit outfit et touch af klassisk stil med dette Son of Noa – Herrearmbånd i Sort Onyx og stål.

DKK kr. 315,00
kr. 350,00
Son of Noa - Herrearmbånd Sort Onyx i stål
5
DKK kr. 350,00
Son of Noa sort onyx armbånd med stål, 19-25 cm
5
DKK kr. 350,00
Nordahl Andersen Rustfri Stål Herrearmbånd med Onyx
3
DKK kr. 350,00
Rustfri Stål Herrearmbånd fra Nordahl Andersen med Onyx
5
DKK kr. 350,00
Nordahl Andersen Rustfri Stål Herrearmbånd med Onyx
4.5
DKK kr. 350,00
kr. 350,00
Nordahl Andersen Rustfri Stål Herrearmbånd med Onyx
DKK kr. 350,00
kr. 350,00
Nordahl Andersen Rustfri Stål Herrearmbånd med Onyx
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008397409 Varenummer (SKU): 6942301415117209 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd Sort Onyx i stål

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd Sort Onyx i stål bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd Sort Onyx i stål er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd Sort Onyx i stål får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd Sort Onyx i stål online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – Herrearmbånd Sort Onyx i stål uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd Sort Onyx i stål. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008397409