Tilbud

Son of Noa – SON armbånd i stål

Eksklusivt armbånd til mænd i stål fra Son of Noa. Dette armbånd er designet med et yndefuldt, råt udseende, der giver det maskuline look, som mange mænd leder efter. Armbåndet er fremstillet af høj kvalitet stål og er behandlet med en mat finish for at skabe et moderne look. Armbåndet er et perfekt valg for alle, der ønsker at udtrykke deres personlighed med et stilfuldt og tidløst smykke. Son of Noa fra Nordahl Andersen Jewellery er eksklusive smykker til alle mænd.

DKK kr. 225,00
kr. 250,00
Son of Noa - SON armbånd i stål
5
DKK kr. 250,00
Son Of Noa - SON armbånd stål
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008466242 Varenummer (SKU): 6942301463740037 Kategori:

Son of Noa – SON armbånd i stål

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – SON armbånd i stål bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa – SON armbånd i stål er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Son of Noa – SON armbånd i stål får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Son of Noa – SON armbånd i stål online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – SON armbånd i stål uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Son of Noa – SON armbånd i stål. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008466242