Tilbud

Stjernetegn i 14 karat guld – FISK. 15 mm.

Giv din stil et personligt præg med dette smukke stjernetegn i 14 karat guld. Dette vedhæng er formet som FISK, som er stjernetegnet fra 19. februar til 19. marts. Perfekt til at skabe et personligt og unikt look. Vælg imellem 8 eller 14 kt. guld og få et smukt stjernetegn til dit outfit. Mål: Ø15 mm. Giv dit look et unikt touch med dette stilfulde vedhæng. Fås kun i 14 karat guld.

DKK kr. 2.155,00
kr. 2.395,00
Stjernetegn i 14 karat guld - FISK. 15 mm.
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AagaardEAN: 5711008245038 Varenummer (SKU): 6942300748853019 Kategori:

Stjernetegn i 14 karat guld – FISK. 15 mm.

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Stjernetegn i 14 karat guld – FISK. 15 mm. bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Stjernetegn i 14 karat guld – FISK. 15 mm. er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Stjernetegn i 14 karat guld – FISK. 15 mm. får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Stjernetegn i 14 karat guld – FISK. 15 mm. online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Stjernetegn i 14 karat guld – FISK. 15 mm. uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Stjernetegn i 14 karat guld – FISK. 15 mm.. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008245038