Tilbud

Stjernetegn i 14 karat guld – JOMFRUEN. 12 mm

Giv dig selv eller en anden et personligt touch med dette smukke stjernetegn i 14 karat guld. Det 12 mm store vedhæng i form af Jomfruen er blankt i overfladen og skaber et stilrent look. Vælg mellem 8 eller 14 karat guld og giv det til dig selv eller som gave til en særlig person. Med Stjernetegn i 14 karat guld – Jomfruen får du en elegant halskæde, der kan bæres med stolthed.

DKK kr. 877,00
kr. 975,00
Stjernetegn i 8 karat guld - JOMFRUEN. 12 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008245212
Varenummer (SKU): 6942300487131928 Kategori:

Stjernetegn i 14 karat guld – JOMFRUEN. 12 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Stjernetegn i 14 karat guld – JOMFRUEN. 12 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Stjernetegn i 14 karat guld – JOMFRUEN. 12 mm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Stjernetegn i 14 karat guld – JOMFRUEN. 12 mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Stjernetegn i 14 karat guld – JOMFRUEN. 12 mm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Stjernetegn i 14 karat guld – JOMFRUEN. 12 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Stjernetegn i 14 karat guld – JOMFRUEN. 12 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008245212