Tilbud

Stjernetegn i 14 karat guld – LØVEN. 15 mm

Giv et personligt præg til din stil med dette smukke stjernetegn i 14 karat guld – LØVEN. Fremstillet af høj kvalitet, blank guld, er denne vidunderlige smykkeudskæring tilgængelig i 8 eller 14 karat guld og en diameter på enten 12 eller 15 mm. Løven er stjernetegnet for dem, der er født mellem 22. juli og 22. august. Perfekt som en personlig gave eller til at fuldende din personlige stil. Denne pæn og klassiske smykkeudskæring udstråler elegance og stil.

DKK kr. 2.155,00
kr. 2.395,00
Stjernetegn i 14 karat guld - LØVEN. 15 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008245083
Varenummer (SKU): 6942301087859904 Kategori:

Stjernetegn i 14 karat guld – LØVEN. 15 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Stjernetegn i 14 karat guld – LØVEN. 15 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Stjernetegn i 14 karat guld – LØVEN. 15 mm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Stjernetegn i 14 karat guld – LØVEN. 15 mm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Stjernetegn i 14 karat guld – LØVEN. 15 mm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Stjernetegn i 14 karat guld – LØVEN. 15 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Stjernetegn i 14 karat guld – LØVEN. 15 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008245083