Tilbud

Stjernetegn i 14 karat guld – SKYTTEN. 15 mm

Få stjernetegnet for Skytten i 14 karat guld. Vælg mellem 8 eller 14 karat guld og få det i to forskellige størrelser – 12 eller 15 mm i diameter. Den glatte overflade giver et elegant udseende. Stjernetegnet for Skytten spænder fra 22. november til 20. december. Dette stilfulde guldstjernetegn er skabt for at give dig den professionelle stil, som du leder efter.

DKK kr. 2.155,00
kr. 2.395,00
Stjernetegn i 14 karat guld - SKYTTEN. 15 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008245120 Varenummer (SKU): 6942300771013435 Kategori:

Stjernetegn i 14 karat guld – SKYTTEN. 15 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Stjernetegn i 14 karat guld – SKYTTEN. 15 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Stjernetegn i 14 karat guld – SKYTTEN. 15 mm er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Stjernetegn i 14 karat guld – SKYTTEN. 15 mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Stjernetegn i 14 karat guld – SKYTTEN. 15 mm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Stjernetegn i 14 karat guld – SKYTTEN. 15 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Stjernetegn i 14 karat guld – SKYTTEN. 15 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008245120