Tilbud

Stjernetegn i 14 karat guld – STENBUKKEN. 15 mm.

Dette smukke Stenbukken Stjernetegn i Guld er lavet af ægte 14 karat guld og er et flot og elegant valg til enhver Stenbukkens kærlighed. Det kommer i to forskellige størrelser: 12 mm og 15 mm. Dette 14 karat guld vedhæng er en vidunderlig måde at udtrykke dit stjernetegn på. Ovenpå er overfladen blank og glitrende. Stenbukkens stjernetegn er gældende fra den 21. december til den 19. januar, så du kan bære det med stolthed og viser stoltheden over dit stjernetegn. Gør dig selv eller en du holder af glad ved at købe dette smukke vedhæng i 14 karat guld.

DKK kr. 2.155,00
kr. 2.395,00
Stjernetegn i 14 karat guld - STENBUKKEN. 15 mm.
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008245014 Varenummer (SKU): 6942300613250265 Kategori:

Stjernetegn i 14 karat guld – STENBUKKEN. 15 mm.

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Stjernetegn i 14 karat guld – STENBUKKEN. 15 mm. bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Stjernetegn i 14 karat guld – STENBUKKEN. 15 mm. er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Stjernetegn i 14 karat guld – STENBUKKEN. 15 mm. får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Stjernetegn i 14 karat guld – STENBUKKEN. 15 mm. online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Stjernetegn i 14 karat guld – STENBUKKEN. 15 mm. uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Stjernetegn i 14 karat guld – STENBUKKEN. 15 mm.. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008245014