Tilbud

Stjernetegn i 14 karat guld – TVILLINGEN. 15 mm

Gør dig klar til at vise dit stjernetegn med stolthed med dette smukke vedhæng i 14 karat guld. Detne vedhæng har et detaljeret mønster af tvillingen som stjernetegn, der er gældende fra 21. maj til 20. juni. Vedhænget måler 15 mm og er klassisk blankt og elegant. Dette smukke vedhæng kan kombineres med din ynglings halskæde eller ørestikker for at fuldende dit look. Med dette vedhæng får du et trendigt og stilfuldt smykke, som er et perfekt valg for enhver tvilling.

DKK kr. 2.155,00
kr. 2.395,00
Stjernetegn i 14 karat guld - TVILLINGEN. 15 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008245069
Varenummer (SKU): 6942300952257150 Kategori:

Stjernetegn i 14 karat guld – TVILLINGEN. 15 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Stjernetegn i 14 karat guld – TVILLINGEN. 15 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Stjernetegn i 14 karat guld – TVILLINGEN. 15 mm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Stjernetegn i 14 karat guld – TVILLINGEN. 15 mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Stjernetegn i 14 karat guld – TVILLINGEN. 15 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Stjernetegn i 14 karat guld – TVILLINGEN. 15 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Stjernetegn i 14 karat guld – TVILLINGEN. 15 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008245069