Tilbud

Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – SKYTTEN

Giv dit outfit et personligt touch med dette løse vedhæng i sølv med tegnet: SKYTTEN. Vedhænget har en blank overflade og kommer i to forskellige størrelser: Ø12 mm og Ø15 mm. Skyttens stjernetegn gælder fra 22. november til 21. december. Smykket sælges uden kæde, men du kan finde en Venezia sølvkæde HER, der passer perfekt til vedhænget. Så kom i gang med at give dit outfit et personligt touch!

DKK kr. 202,00
kr. 225,00
Stjernetegn i sølv - 2 størrelser - SKYTTEN
5
DKK kr. 225,00
Siersbøl Vedhæng stjernetegn Skytten
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AagaardEAN: 5711008244369 Varenummer (SKU): 6942300699079700 Kategorier: ,

Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – SKYTTEN

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – SKYTTEN bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – SKYTTEN er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – SKYTTEN får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – SKYTTEN online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – SKYTTEN uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – SKYTTEN. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008244369