Tilbud

Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – TYREN

Stjernetegn vedhæng i sølv med tegnet TYREN. Overfladen er blank og det er i to størrelser Ø12 mm og Ø15 mm. Tyrens stjernetegn gælder fra 20. april til 20. maj. Alle vedhæng med stjernetegn sælges uden kæde, men du kan finde en Venezia sølvkæde HER for at fuldende dit look.

DKK kr. 202,00
kr. 225,00
Stjernetegn i sølv - 2 størrelser - TYREN
5
DKK kr. 225,00
Siersbøl Vedhæng stjernetegn Tyren
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008244253 Varenummer (SKU): 6942300051764726 Kategori:

Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – TYREN

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – TYREN bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – TYREN er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – TYREN får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – TYREN online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – TYREN uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – TYREN. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008244253