Tilbud

Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – VÆDDEREN

Stjernetegn i sølv ‘Vædderen’ leveres i to forskellige størrelser – Ø12 mm og Ø15 mm. Overfladen er blank. Stjernetegnet gælder fra 21. marts til 19. april. Der medfølger ikke en kæde, men du kan købe en Venezia sølvkæde HER for at komplette dit smykke og bære det elegante stjernetegn med stil!

DKK kr. 202,00
kr. 225,00
Stjernetegn i sølv - 2 størrelser - VÆDDEREN
5
DKK kr. 225,00
Siersbøl Vedhæng stjernetegn Vædderen
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008244345 Varenummer (SKU): 6942300244935925 Kategori:

Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – VÆDDEREN

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – VÆDDEREN bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – VÆDDEREN er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – VÆDDEREN får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – VÆDDEREN online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – VÆDDEREN uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – VÆDDEREN. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008244345