Tilbud

Stjernetegn i sølv – VÆGT. 15 mm

Stjernetegn i sølv med tegnet Vægt. Overfladen er blank og måler Ø12 og Ø15 mm. Vægtens stjernetegn er fra 19. februar til 19. marts. Alle smykker med stjernetegn leveres uden kæde. Vi tilbyder Venezia sølvkæde HER.

DKK kr. 202,00
kr. 225,00
Stjernetegn i sølv - VÆGT. 15 mm
5
DKK kr. 225,00
Siersbøl Vedhæng stjernetegn Vægten
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008244321 Varenummer (SKU): 6942300946793510 Kategori:

Stjernetegn i sølv – VÆGT. 15 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Stjernetegn i sølv – VÆGT. 15 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Stjernetegn i sølv – VÆGT. 15 mm er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Stjernetegn i sølv – VÆGT. 15 mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Stjernetegn i sølv – VÆGT. 15 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Stjernetegn i sølv – VÆGT. 15 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Stjernetegn i sølv – VÆGT. 15 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008244321