ByBiehl Family together 4 armbånd i forgyldt

Dette elegante forgyldte armbånd fra ByBiehl Family Together kombinerer fire mennesker der holder i hånd. Armbåndet måler 19 cm med mulighed for at justere længden med øjnene. De fire små mennesker symboliserer styrken og sammenholdet i din familie. Armbåndet fås også i versioner med 2, 3 og 5 personer. Dette kvalitetsarmbånd vil være en smuk reminder om familien og de vigtige bånd, der binder jer sammen.

DKK kr. 795,00
ByBiehl Family together 4 armbånd i forgyldt
5
DKK kr. 795,00
Together Family 4 Bracelet GP
4
DKK kr. 795,00
Bybiehl - Together - Family armbånd (4) - Forgyldt
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ByBiehlEAN: 5712187220403 Varenummer (SKU): 1030500911632654 Kategori:

ByBiehl Family together 4 armbånd i forgyldt

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med ByBiehl Family together 4 armbånd i forgyldt bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

ByBiehl Family together 4 armbånd i forgyldt er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber ByBiehl Family together 4 armbånd i forgyldt får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller ByBiehl Family together 4 armbånd i forgyldt online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager ByBiehl Family together 4 armbånd i forgyldt uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx ByBiehl Family together 4 armbånd i forgyldt. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

ByBiehl

EAN

5712187220403