Tilbud

Lund Copenhagen marguerit hjerte armbånd i forgyldt med hvid emalje

Gør din stil komplet med det elegante Lund Copenhagen marguerit hjerte armbånd. Dette smukke armbånd er udformet i forgyldt sølv og hvide emalje på blomsterbladene, og inde i hjertet sidder en lille fin marguerit på Ø 5 mm. Dette armbånd vil være et smukt og tidløst tilføjelse til enhver kvindes garderobe og vil bringe en følelse af elegance og stil. Det forgyldte armbånd vil give et strejf af glamour og er perfekt til at fuldende både hverdags- og festlooket.

Lund Copenhagen - Marguerit armbånd hjerte 5mm - Forgyldt sølv - 90124919-M
Lund Copenhagen - Armbånd med hjerte og marguerit i forgyldt sølv
5
Lund Copenhagen marguerit hjerte armbånd i forgyldt med hvid emalje
5
Lund Copenhagen - Marguerit armbånd m. hjerter 5 mm - Forgyldt
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 5713864046842
Varenummer (SKU): 1030500843483426 Kategori:

Lund Copenhagen marguerit hjerte armbånd i forgyldt med hvid emalje

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen marguerit hjerte armbånd i forgyldt med hvid emalje bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Lund Copenhagen marguerit hjerte armbånd i forgyldt med hvid emalje er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Lund Copenhagen marguerit hjerte armbånd i forgyldt med hvid emalje får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Lund Copenhagen marguerit hjerte armbånd i forgyldt med hvid emalje online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Lund Copenhagen marguerit hjerte armbånd i forgyldt med hvid emalje uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Lund Copenhagen marguerit hjerte armbånd i forgyldt med hvid emalje. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

5713864046842